transvita

Transvita-omslag-groot
Ontwerp & realisatie.
Transvita is een stichting met verschillende activiteiten die er samen voor zorgen dat basisscholen in de regio Midden Nederland kunnen beschikken over voldoende goede en vitale leerkrachten voor vacatures en vervangingsvragen. Nu en in de toekomst.

Een belangrijk onderdeel van Transvita is een pool van leerkrachten die een vaste aanstellingen hebben (of krijgen). De aanstelling hebben zij bij een van de aangesloten schoolbesturen. Vanuit Transvita worden deze ‘vaste poolers’ tijdelijk begeleid en ingezet op vervangingsvragen en stromen zij in veel gevallen door naar een vaste formatieplaats.

Daarnaast bieden zij dienstverlening om medewerkers optimaal inzetbaar te houden of te krijgen. De diensten richten zich op loopbaan- en talentontwikkeling en vitaliteit. De dienstverlening is toegankelijk voor alle medewerkers die werken bij één van de aangesloten besturen.

Buro Gom heeft de corporate identity van Transvita ontwikkeld en zorgt voor realisatie van diverse producten zoals deze brochure voor leerkrachten.

brochures