websitesBuro Gom vertaalt je huisstijl naar een WordPress-website die je doelgroep aanspreekt en waarop bezoekers makkelijk hun weg vinden.

Ik ontwerp het uiterlijk en de usability op maat. Zodat je je klanten bereikt en je informatie optimaal overkomt.


'Jeroen heeft voor mij onder andere de kleurrijke website voor gedichtencafé Spondee gerealiseerd. Uitgangspunt voor deze website waren foto's van de twee bellenblazende oprichters. Hij heeft een mooi, luchtig ontwerp gemaakt, waarin de bellen op de foto's, fraai terugkomen in de achtergrond en in de navigatie. Eenvoudig en doeltreffend! Precies zoals we voor ogen hadden. Met Jeroen is het bovendien fijn samenwerken. Hij is aandachtig, geestig, komt afspraken na, is geduldig én zeer secuur. Het is hem niet snel te lastig of te veel gevraagd.'

Frederieke Genevace, Spondee gedichtencafé


Een website voor de uitgave 'Zelfloosheid'. In dit boek neemt Van Dokkum je aan de hand van een aantal belangrijke denkers mee in een onderzoek naar het zelf. Het zelf dat ontstaat door het ontwikkelen van zelfkennis, zelfbewustzijn en het nemen van verantwoordelijkheid: Wie ben ik? Wat wil ik? En waar mag je mij op aanspreken? Het onderzoek toont ook de risico’s voor onze samenleving wanneer bij mensen het zelf niet of in beperkte mate is ontwikkeld: de zelfloosheid.

Een website zoals ik ze het liefst ontwerp & bouw: minimalistisch, stijlvol en efficiënt.

Website Design & WordPress Development.

Ecovolt is een onafhankelijk ontwerp- en ingenieursbureau gespecialiseerd in midden- en hoogspanningstechniek. De opdrachtgevers van Ecovolt zijn vooral de ontwikkelaars van zon-, wind- en waterstofenergie op zoek naar afnemers of netaansluitingen.

Website Design & WordPress Development.

Just Wood Just-Wood is gevestigd in het Gelderse Herveld en verkoopt Stammen, Planken & Klimbomen/Klimhout. Deze website bevat een showroom waarin de klant zelf makkelijk producten toe kan voegen en deze categoriseren en beschrijven.

Website Design & WordPress Development.

Voor 'Spondee Gedichtencafé' hebben we niet alleen het logo ontworpen maar ook de uitgebreide website van toepasselijke sfeer voorzien.

Website Design & WordPress Development.