websites

Wij vertalen je huisstijl naar een WordPress-website die je doelgroep aanspreekt en waarop bezoekers makkelijk hun weg vinden.
Wij ontwerpen het uiterlijk en de usability op maat. Zodat je je klanten bereikt en je informatie optimaal overkomt.

'Jeroen heeft voor mij onder andere de kleurrijke website voor gedichtencafé Spondee gerealiseerd. Uitgangspunt voor deze website waren foto's van de twee bellenblazende oprichters. Hij heeft een mooi, luchtig ontwerp gemaakt, waarin de bellen op de foto's, fraai terugkomen in de achtergrond en in de navigatie. Eenvoudig en doeltreffend! Precies zoals we voor ogen hadden. Met Jeroen is het bovendien fijn samenwerken. Hij is aandachtig, geestig, komt afspraken na, is geduldig én zeer secuur. Het is hem niet snel te lastig of te veel gevraagd.' – Frederieke Genevace, Spondee gedichtencafé

spondee
Website Design & WordPress Development.
Voor 'Spondee Gedichtencafé' hebben we niet alleen de huisstijl en de brochure ontworpen maar ook de uitgebreide website van toepasselijke sfeer voorzien.

beterinhetzadel
Website Design & WordPress Development.
Beter in het zadel biedt coaching en counseling op de racefiets aan. Mentaal en fysiek beter worden gaat daarbij hand in hand. Deze website is responsive en one-single-page.

fysiovelperweg
Website Design & WordPress Development.
Fysiovelperweg is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Arnhem Noord. Dankzij de heldere inrichting van de website en de zoekmachine optimalisatie (SEO) staat men nu bovenaan in Google op de zoektermen 'fysiotherapie manuele therapie Arnhem Noord'!

neovision
Website Design & WordPress Development.
Neovision is een bedrijf wat consultancy, trainingen op maat en coaching van teams en individuen verzorgt.

verloskundigenaantij
WordPress Development.
Voor de verloskundigenpraktijk in Amsterdam Noord 'Verloskundigen aan 't IJ' hebben we samengewerkt met grafisch ontwerper Suzan de Boone. Zij heeft het design ontworpen en wij hebben dit vertaald in een WordPress website. Deze website staat dankzij de heldere inrichting en de zoekmachine optimalisatie (SEO) bovenaan in Google op de zoektermen 'verloskundigenpraktijk in Amsterdam Noord'!

booming talent
Website Design & WordPress Development.
Booming Talent ondersteunt mensen en organisaties bij talentontwikkeling, loopbaanvraagstukken en management.